رفتن به مطلب
انجمن صنایع معدنی ایران

سیلیس رسوبی چیست؟


admin
 اشتراک گذاری

پست های پیشنهاد شده

سیلیس رسوبی چیست؟: سیلیس به دلیل اشکال متفاوتی که  در ساختار و پیوند ها دارد در طبیعت به گونه های متنوعی یافت می شود که نمونه ای از آن سیلیس رسوبی می باشد. این ماده مزیت و کاربرد های بسیاری در صنعت دارد. در این مقاله به بررسی سیلیس رسوبی، سنگ رسوبی و کاربردهای آن می پردازیم و به سوال “سیلیس رسوبی چیست؟” پاسخ می دهیم.

سیلیس رسوبی چیست؟

سیلیس همانند رسوب شیمیایی و بیوشیمیایی در سنگ های رسوبی، در اشکال متفاوتی دیده می شود. نمونه ای از اشکال عمده سیلیس رسوبی را می توان به لایه های سیلیسی کم و ضخیم، رگه های سیلیسی، عارضه های قلوه ای شکل سیلیسی، بلورها و ذرات ریز سیلیس و سیمان های سیلیسی اشاره کرد. وقتی از سیلیس رسوبی حرف می زنیم، منظور سنگ هایی هستند که با گذشت زمان به وجود آمده اند و همچنین به صورت لایه لایه هستند.

ویژگی های سیلیس رسوبی

در مقاله ی سیلیس رسوبی چیست؟ به ویژگی های سیلیس رسوبی می پردازیم. از مهم ترین ویژگی های سیلیس رسوبی (sedimentary silica) می توانیم به مقاومت بالای آن در برابر گرما و سرما اشاره کنیم. یکی دیگر از ویژگی های منحصر به فرد آن قابلیت نفوذ آب می باشد. به همین دلیل باعث شده کاربرد های متنوعی داشته باشد. سیلیس ها دارای درجه های متفاوتی هستند که هر کدام خواص فیزیکی و شیمیایی متفاوتی دارند. میزان خلوص سیلیس رسوبی بسیار بالا بوده که مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است.

spacer.png

سیلیس رسوبی درجه یک دارای سختی بسیار زیادی می باشد به دلیل این که مقدار سیلیس آن درصد بالایی می باشد و از مقاومت بالایی برخوردار می باشد. از این سیلیس برای ساخت شیشه ها، لعاب ها، کاشی ها، فروسیلیس ها و پشم شیشه استفاده می شود. کوارتز که یکی از مواد سیلیس می باشد و توانسته میزان زیادی از سیلیس را تشکیل دهد.

سیلیس رسوبی کوارتز

کوارتز در انواع سنگ های آذرین ، دگرگونی و رسوبی هم یافت می شود، مخصوصا میزان آن در سنگ های رسوبی بیشتر می باشد. چرا که این سنگ مقاومت بسیار بالایی در برابر تغییرات فیزیکی و شیمیایی دارد. به این نکته اشاره کردیم که سیلیس رسوبی در شیشه سازی هم کاربرد دارد ، اما می خواهیم ببینیم که این سیلیس در چه نوع شیشه هایی بیشتر کاربرد دارد. که در ادامه به آن می پردازیم.

  1. شیشه های نوری و چشمی : معمولا شیشه هایی که برای عینک های آنتی رفلکس استفاده می شود، از سیلیس تشکیل شده اند. به دلیل این که بتوانند مقاومت زیادی داشته باشند و در برابر اشعه نور فرابنش واکنش نشان دهند. همچنین از از نوع سیلیس در ساخت عدسی های میکروسکوپ ها و فیبر نوری هم مورد استفاده قرار می گیرد.
  2. شیشه های تزئینی و کریستال: در این نوع شیشه ها معمولا از سیلیس درجه ۲ استفاده می شود. این شیشه ها معمولا سختی کمتری دارند و به راحتی می تواند روی آن ها تراشکاری انجام داد و برای کار های مختلف از آن استفاده کرد. به دلیل این که این شیشه ها دارای ظریف شکست نور بالایی هستند، درخشان تر به نظر می رسند.
  3. شیشه های تخت و صاف: شیشه هایی که در ساختمان ها و پنجره ها کاربرد دارند، معمولا در تشکیل آن ها از سیلیس درجه ۵ استفاده می شود، به دلیل این که به راحتی در کوره مذاب هستند و به راحتی صاف می شوند و ضخامت پیدا می کنند.

نکات پایانی!

در این مقاله به معرفی، کاربرد و انواع سیلیس رسوبی چیست؟ پرداختیم. اکنون می توانید با مراجعه به این شرکت برای خرید انواع سیلیس و محصولات مرتبط با آن و استفاده از آن در صنعت، انواع سیلیس درجه یک و مرغوب را با قیمتی مقرون به صرفه خریداری کنید.  شرکت آذرین پودر الماس همدان فروش سیلیس را در سه نوع درجه یک، درجه دو و ممتاز انجام می دهد و همچنین علاوه بر سیلیس، محصولاتی مانند پودر میکرونیزه را نیز به شما ارائه می دهد.

تولید و فروش سیلیسدرجه یک و با کیفیت دارای مراحل زیادی بوده و باید فرآیند تولید آن توسط شرکت‌ها به خوبی انجام شود. اهمیت بروزرسانی دستگاه‌های موردنیاز جهت تولید این ماده معدنی نیز از اهمیت زیادی برخوردار است. شرکت آذرین پودر الماس همدان افتخار دارد که توانسته است، بخش عمده ای از فروش این محصول را، چه در داخل کشور و چه کشورهای مجاور و همسایه بر عهده گیرد. مشاوره و راهنمائی در خرید محصول، تولید و فروش مواد معدنی (سیلیس ،کربنات کلسیم، دولومیت، فلدسپات) از عمده فعالیت های این شرکت می باشد. برای خرید سیلیس و سایر محصولات و مواد معدنی این شرکت با کارشناسان ما تماس بگیرید و یا از طریق فرم خرید سفارش خرید خود را ثبت نمائید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...